Nieuwe grutten alert

Wil jij ook een alert in je mailbox zodra er een nieuw grutje hier op de site arriveert? Check.

Grutjes! Stuurt u mij een grutje als er nieuwe grutjes zijn gegrut.

* verplicht veldWe gebruiken je gegevens alleen om je de nieuwsbrief te sturen. Lees hier meer over ons privacybeleid.

6 gedachtes over “Nieuwe grutten alert”

 1. Ik ben op zoek naar RSS feeds, nu FB al mijn lijsten verwijderd heeft. Dit systeem gebruikte ik om op de hoogte te blijven van nieuwe grutten. Nu FB zo belachelijk kut aan het doen is (en eerder al deed door nieuwe grutten NIET te laten zien in mijn feed) ben ik op zoek naar andere oplossingen. Heel jammer dat grutjes.nl geen rss feed lijkt te hebben.

  1. Hoi Dina. Grutjes heeft wel een RSS feed hoor! Die vind je hier. Voor extra duidelijkheid hebben we een RSS icoon toegevoegd in het menu.
   Inderdaad zeer beroerd dat FB plotseling de lists heeft verwijderd…
   En dank voor je reactie en het volgen!

 2. Beste Grutjes,

  Ik wil enorm graag jullie nieuwsbrief ontvangen, maar één of andere godheid genaamd “Stuur mij die nieuwsbrief” lijkt dat niet toe te staan. Geloof me ik mij inmiddels op de knieën geworpen, vele offers gebracht en gebeden totdat ik een ons woog, maar Hij geeft geen toestemming tot het ontvangen van jullie nieuwsbrief. Zoals immer begrijp ik de spelregels van ook deze godheid niet, maar jullie kunnen mij wellicht Het licht laten zien door mij het evangelie van “Stuur mij die nieuwsbrief” te verkondigen.

  1. Karin, wees gerust, je zit in ons bestand, we hebben alleen sinds je die van 10 juli las, geen nieuwe nieuwsbrief meer gestuurd. Binnenkort weer!

   1. Voor latere lezers: er zijn er intussen al weer een paar verstuurd. Denk je nou niet: dat wil ik ook wel? Zo’n geile nieuwsbrief in je brievenbusje? Ik wel hoor. Ik ga me denk ik ook maar abonneren! #YouOnlyLiveOnce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *