Einde zorgen over moslims – wetenschappers vinden oplossing!

Einde zorgen over moslims – wetenschappers vinden oplossing!

Yes! Eindelijk kunnen we écht iets doen als we ons zorgen maken over de oprukkende islam!
Ben je die minaretten ook zo beu? Dit is gewoon super, en helemaal niet racistisch!

Ik heb hét middel gevonden. Wat zeg ik, de eindoplossing!
Een simpel pilletje. Heel mensvriendelijk, geen pijn, gewoon ok.

Echt geweldig, dat we niet meer langer bang hoeven te zijn van meisjes in hoofddoeken en haatbaarden, en eindelijk niet meer hoeven te zeiken over integratie. Nu de oplossing er is vraag je je af waar we ons al die jaren druk over hebben gemaakt.

Geen gezeur meer over dat geloof. Gewoon mensen nemen zoals ze zijn en beoordelen op wat ze doen, in plaats van op hun schoenmaat, god of haarkleur. Geen vieze praatjes over geiten meer! Niemand meer hoeven vragen om afstand te nemen.
Eindelijk weer een normaal leven!

Naar ik hoor wordt maandag de procedure in gang gezet om Oom Theodor en tante Greet aan de gedwongen medicatie te helpen. Zoals je weet kan dat alleen bij direct maatschappelijk gevaar – een station wat we natuurlijk al ruimschoots zijn gepasseerd.

Doe iets aan je fobietje, blijf er niet mee rondlopen!

Meer weten? Kijk op islamophobin.org.

islamophobin, zeer effectief tegen islamofobie

 

Dit artikel is niet tot stand gekomen via sponsoring. Grutjes is onafhankelijk, en op geen enkele manier financieel tegemoet gekomen door of gelieerd aan CAIR of islamophobin. Graphic en video: Islamophobin.org.

2 gedachtes over “Einde zorgen over moslims – wetenschappers vinden oplossing!”

  1. Beste Grutjes!

    Wat is de reden dat je mijn laatste bijdrage bij het artikel over Nawijn niet hebt gepubliceerd?

    1. Zoals je bij de ABOUT pagina kunt lezen heb je geen recht op publicatie. Ik vond je nieuwe bijdrage eigenlijk niet veel toevoegen. Je hebt er duidelijk wel moeite aan besteed, dus vooruit. Ik ben echter niet van plan om daar nog een lange discussie van te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *