Oh stoere beschermers der vrouwen

Kijk die PVV’ers toch weer eens “vrouwen beschermen” tegen de woeste islamitische hordes. Fijn hoor, ik zou me echt veilig voelen met zo’n beschermer.

Vandaag deelde Schreeuwwitje “verzetsspray” uit, zogenaamd om vrouwen te beschermen tegen seksueel geweld door asielzoekers. Haatspray lijkt een beter woord.

Kijk die PVV’ers toch weer eens “vrouwen beschermen” tegen de woeste islamitische hordes. Fijn hoor, ik zou me echt veilig voelen met zo’n beschermer. Tof ook hoe goed hij met zijn kind omgaat, een voorbeeld voor Nederland!

Een kleine groep moedige vrouwen protesteerde vreedzaam tegen Wilders. Omdat ze hem een nepfeminist vinden, die alles aangrijpt om vluchtelingen te bashen.
Omdat de PVV zelf nota bene afgelopen jaar nog tégen een verdrag heeft gestemd wat vrouwen beter tegen seksueel geweld zou beschermen.

Je ziet in het filmpje hoe de PVV op de vrouwen reageert.

De politie in ‪‎Spijkenisse‬ heeft alvast begrepen waar democratie á la Schreeuwwitje om draait. Zij lieten de PVV’ers met rust, en arresteerden de vrouwen wegens “verstoring van de openbare orde.”

Chapeau jongens! Jullie komen er nog wel.

 

Foto: Mirjam de Winter, met vriendelijke toestemming

Een gedachte over “Oh stoere beschermers der vrouwen”

 1. Arrestatie was voor de pvvolitie blijkbaar nog niet genoeg, en dus zijn de vrouwen in vreemdelingenbewaring gesteld.
  Nee, PVV tokkies, dat is niet omdat het vrouwelijke illegale asielzoekers waren die onschuldige PVV’ers wilden aanranden, maar omdat de politie dit regelmatig gebruikt als extra strafmiddel bovenop de boete, voor mensen die zich niet willen identificeren.

  Probleempje: dat mag helemaal niet. Het mag alleen als er daadwerkelijk een vermoeden bestaat dat iemand geen verblijfsvergunning heeft. Daar is in dit geval geen sprake van.

  NRC over vreemdelingenbewaring als pressiemiddel voor ID weigeraars

  Eén van de vrouwen blijft principieel weigeren zich te identificeren en zit nog steeds in vreemdelingendetentie, de rest is inmiddels na een aantal uur vrijgelaten.

  Voor zover bekend hoefden de PVV’ers die de vrouwen uitscholden, met ‘verzetsspray’ spoten en de vrouwen toeschreeuwden of ze verkracht wilden worden, zich überhaupt niet te identificeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *