Nieuwe grutten alert

Wil jij ook een alert in je mailbox zodra er een nieuw grutje hier op de site arriveert? Check.

Deze postzegel geeft u recht op een gratis grut

Grutjes! Stuurt u mij een grutje als er nieuwe grutjes te melden zijn.

* verplicht veld
3 gedachten over “Nieuwe grutten alert”

  1. Ik ben op zoek naar RSS feeds, nu FB al mijn lijsten verwijderd heeft. Dit systeem gebruikte ik om op de hoogte te blijven van nieuwe grutten. Nu FB zo belachelijk kut aan het doen is (en eerder al deed door nieuwe grutten NIET te laten zien in mijn feed) ben ik op zoek naar andere oplossingen. Heel jammer dat grutjes.nl geen rss feed lijkt te hebben.

    1. Hoi Dina. Grutjes heeft wel een RSS feed hoor! Die vind je hier. Voor extra duidelijkheid hebben we een RSS icoon toegevoegd in het menu.
      Inderdaad zeer beroerd dat FB plotseling de lists heeft verwijderd…
      En dank voor je reactie en het volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *